Flat Preloader Icon
انواع رابط کابل کواکسیال
adminsana
7 دی 1402
43بازدید

انواع رابط کابل کواکسیال

ما در این مقاله به مبحث انواع رابط کابل کواکسیال می پردازیم. جهت خرید و اطلاع از فیمت انواع چراغ خیابانی تنیسی، چراغ خیابانی ژوپیتر، چراغ خیابانی راکتی، چراغ خیابانی ماژولا، پروژکتور، ریسه های تزئینی، سیم‌ افشان و نایلون و کابل های مفتولی و کابل های افشان و لامپ های led در تهران با کارشناسان صنایع روشنایی سنا تماس بگیرید.

انواع رابط کابل کواکسیال

افراد عادی به ندرت سرنخی در مورد کانکتورهای کابل کواکسیال دارند. بنابراین، سوال این است که “کانکتور کابل کواکسیال چیست؟ و چرا برای تنظیم اتصالات اینترنتی خود به آن نیاز دارید؟»کابل های کواکسیال کابل هایی هستند که برای حمل سیگنال های با فرکانس بالا یا پهنای باند طراحی شده اند. کانکتور کواکسیال از سیم های استوانه ای شکل تشکیل شده است که توسط یک فاصله دهنده محافظت می شوند. اسپیسر اصولاً یک غلاف استوانه‌ای شکل است که سیم‌ها را می‌پوشاند. این لایه‌های محافظ حداکثر انتقال داده‌ها را افزایش می‌دهند و همچنین داده‌ها را برای تداخل غیرقابل دسترس می‌سازد. در زیر انواع رایج کانکتورهای کابل کواکسیال و کاربرد آن ذکر شده است.

1. اتصال سرنیزه نیل-کنسلمن (BNC)

کانکتور کواکسیال Bayonet Neil-Concelman (BNC) در تجهیزات اتصال سریع RF برای سیگنال های رادیویی و تلویزیونی استفاده می شود. یکی دیگر از کاربردهای رایج این کانکتور شامل ابزارهای تست است.

2. کانکتور TNC

کانکتور TNC به طور کامل به عنوان کانکتور Neil-Concelman Threaded شناخته می شود. این کانکتورهای کوچک ساخته شده از محصولات مواد ضد آب هستند و این کانکتور تا حدود 12 گیگاهرتز کار می کند. آنها در تلفن های همراه و اتصالات آنتن ضروری هستند.

انواع رابط کابل کواکسیال - کابل مفتولی - سیم‌ های نایلون - کابل های افشان - چراغ خیابانی تنیسی - شماره تماس: 09126541605

3. اتصالات QMA

کانکتور QMA به  کانکتورهای RF با اتصال سریع اشاره دارد . این کانکتورها ابعاد کوچکی دارند و همچنین کانکتورها برای کاربردهای صنعتی و ارتباطی ایده آل هستند.

4. کانکتور SMB

کانکتورهای ساب مینیاتور نسخه B یکی از محبوب ترین کانکتورها برای تجهیزات صنعتی و مخابراتی هستند. آنها نسبت به سایر کانکتورها قوی تر هستند زیرا می توانند سیگنال هایی با کیفیت بهتر ارائه دهند.

5. کانکتور 4.5 MCX

باید توجه داشته باشید که کانکتورهای MCX کانکتورهای RF کواکسیال هستند که شباهت هایی با کانکتورهای SMB دارند. این دو کانکتور دارای ابعاد دقیق عایق و تماس داخلی هستند و در تلویزیون ها، GPS، سخت افزارهای RF و برنامه های دیجیتال سلولی کاربرد دارند.

6. رابط DIN 4.6 7/6

کانکتور 7/16 DIN یک کانکتور فرکانس رادیویی رشته ای است که برای اتصال کابل های کواکسیال استفاده می شود. این کانکتورها در درجه اول برای کاربردهایی هستند که نیاز به مقاومت در برابر آب دارند. همچنین این سیم ها محکم و بادوام هستند و این نوع کابل ها برای ایستگاه های پایه و سیستم های ارتباطی پخش مفید هستند.

7. اتصالات QMC

QMC یک استاندارد کابل برای استفاده در برنامه های صوتی و تصویری است. این کانکتورها می توانند سیگنال های صوتی را با حداکثر سرعت انتقال دهند و همچنین می توانند سیگنال ها را در فواصل طولانی تر ارسال کنند.

چگونه کابل های کواکسیال را به هم متصل کنیم؟

بسیاری از سیستم‌های الکترونیکی دارای کابل اتصال و اتصال هستند. این کابل ها با اتصال دهنده ها خاتمه می یابند تا نیازی به برش نداشته باشند. بسیاری از مردم این کابل های از پیش ترمینال شده را برای صرفه جویی در زمان بسیار مفید می دانند. سیم ها نیز به دلیل سهولت نصب مفید هستند. با این حال، همین کابل ها می توانند یک معضل ایجاد کنند. معضل زمانی رخ می دهد که کار نیازمند مسیریابی از طریق  سقف خودرو، دیواره آتش موتور و دیوارهای خارجی باشد.

1. مراحل اتصال کابل کواکسیال با استفاده از کانکتورها

مرحله 1. از برهنده کابل کواکسی برای جدا کردن کابل خود استفاده کنید

استریپر در جدا کردن انواع سیم ها مهم است. هنگام تهیه یک رقیق کننده، مطمئن شوید که کابلی که می گیرید به خوبی با کابل کواکسیال شما مطابقت داشته باشد. مورد بعدی این است که یکی از انتهای انتهایی را در استریپر قرار دهید. به عنوان یک قاعده کلی، اطمینان حاصل کنید که  پایانه های کابل با راهنمای ابزار مطابقت دارند. استفاده از این روش طول مساوی کابل کواکسیال را هنگام اتصال تضمین می کند.

پس از جدا کردن کابل کواکسیال، عایق کابل کواکسیال خود و شبکه سیمی که از آن محافظت می کند را خواهید دید. قسمت کوچکی از کابل سیم مسی وسط نیز در نوک آن بیرون زده است. مش سیم مورد نیاز نیست، و بنابراین، تا کردن سیم ها به بدنه بیرونی مورد نیاز است. همچنین، به یاد داشته باشید که کابل های سرگردان را رها نکنید. به عنوان یک قاعده کلی، خطوط سرگردان به شدت با کیفیت انتقال سیگنال تداخل می کنند.

انواع رابط کابل کواکسیال - کابل مفتولی - سیم‌ های نایلون - کابل های افشان - چراغ خیابانی تنیسی - شماره تماس: 09126541605

2. کانکتورهای فشرده سازی کواکسیال را روی کابل کواکسیال قرار دهید.

مرحله بعدی این است که کانکتور فشرده سازی کابل کواکسیال را روی قسمت عایق کابل کواکسیال قرار دهید. شما باید این مرحله را بدون آسیب رساندن به پایانه های سیم مسی بیرون زده در نوک انجام دهید.

3. از ابزار فشرده سازی کواکسیال استفاده کنید

این ابزار با انواع کابل های کواکسیال کار می کند. تنها کاری که باید انجام دهید این است که پس از وارد کردن کابل کواکسیال، کانکتور کمپرسور را فشار دهید. به عنوان یک قاعده کلی، باید فشار دهید تا کانکتور به سیم خم شود.

4. استفاده از چیزی که به آن کانکتور بشکه می گویند

هر کابل را در کانکتوری به نام “کانکتور بشکه” وارد کنید. باید خط را طوری وارد کنید که سیم مسی بیرون زده مستقیماً به درگاه های ماده برود. توصیه می شود کانکتور کابل را روی کانکتور بشکه محکم کنید تا فرآیند اتصال کامل شود.

5. مراحل اتصال کابل کواکسیال بدون کانکتور

تعمیر اتصال خود بدون هیچ گونه تجهیزات تجاری می تواند مفید باشد. تنها کاری که باید انجام دهید این است که یک کابل کواکسیال را با استفاده از یک چاقوی تیز و یک آهن لحیم کاری به هم متصل کنید.

  1. از چاقوی تیز برای جدا کردن محافظ لاستیکی کابل کواکسیال استفاده کنید. جدا کردن سپر لاستیکی با یک چاقوی تیز، جایگزینی برای کابل کش است. باید این کار را تا زمانی که چند اینچ از سپر لاستیکی از بین برود ادامه دهید. سپس توری سیمی را تا جایی که می رود به عقب فشار دهید.
  2. مرحله بعدی برای اطمینان از ایمنی، برش کمی از عایق در نوک است و این برش به آشکار شدن سیم مسی رسانای وسط کمک می کند.
  3. سیم های مسی را به هم لحیم کنید و از ترک هرگونه سیم سرگردان خودداری کنید.
  4. توری سیمی را که ابتدا به سمت نوک آن به عقب رانده شده بود از دو طرف عقب بکشید
  5. توری سیمی را به یکدیگر لحیم کنید
  6. برای هدایت سیگنال بهتر، کل اتصال لحیم شده را با نوار الکتریکی بپوشانید.

خرید و اطلاع از فیمت انواع چراغ خیابانی تنیسی ، چراغ خیابانی ژوپیتر ، چراغ خیابانی راکتی ، چراغ خیابانی ماژولا، پروژکتور ، ریسه های تزئینی ، سیم‌ افشان و نایلون و کابل و لامپ های led ، کابل های مفتولی ، کابل های افشان در تهران

جهت خرید و اطلاع از فیمت انواع چراغ خیابانی تنیسی ، چراغ خیابانی ژوپیتر ، چراغ خیابانی راکتی ، چراغ خیابانی ماژولا ، پروژکتور ، ریسه های تزئینی ، سیم‌ افشان و نایلون و کابل های مفتولی و کابل های افشان و لامپ های led در تهران با کارشناسان صنایع روشنایی سنا تماس بگیرید.

شماره تماس صنایع روشنایی سنا : 09126541605
پست الکترونیکیroshanaeesana@gmail.com

خرید و اطلاع از فیمت انواع چراغ خیابانی تنیسی ، چراغ خیابانی ژوپیتر ، چراغ خیابانی راکتی ، چراغ خیابانی ماژولا ، پروژکتور ، ریسه های تزئینی ، سیم‌ افشان و کابل های مفتولی و کابل های افشان و لامپهای led در تهران – چراغ خیابانی تنیسی – سیم و کابل – لامپ led – سیم‌ افشان – کابل مفتولی – سیم‌ های نایلون – لامپ led

دسته بندی:

مقالات

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مقالات مرتبط

Related Articles



خرید انواع محصولات روشنایی

جهت خرید انواع محصولات روشنایی با ما در ارتباط باشید

    مشاوره رایگان